Cum să vă modernizați bucătăria cu bani puțini

322
Cum să vă modernizați bucătăria cu bani puțini - 21maifondbucatarie-1369150008.jpg
Când bucătăria devine din ce în ce mai mult o zonă de socializare și nu doar un perimetru de lucru, combinațiile inedite de materiale și culori se pot dezlănțui în voie. Iar bucătăriile vesele se încadrează perfect în tendințele anului 2013.

Or, de departe, orice bucătărie, mai mică sau mai spațioasă, poate fi înveselită ușor, cu ajutorul finisajelor colorate. Iată ce recomandă în acest sens specialiștii Casamea.

Vopseaua

Indiscutabil, vopseaua rămâne cel mai accesibil finisaj. Puteți opta fără probleme pentru o culoare independentă de celelalte finisaje existente și o nuanță care să vă pună în valoare mobilierul. Dacă v-ați hotărât asupra unei culori mai intense – precum verde smarald sau albastru regal - aveți mare grijă ca nu cumva să exagerați cu suprafața. Cel mai bine ar fi să alegeți doar un perete pe care să îl vopsiți. Este o metodă care presupune costuri minime, dar cu efect maxim. În plus, când vă plictisiți, puteți schimba culoarea.

Picturile

Bucătăria anului 2013 trebuie să aducă multă bucurie în casă. Pentru asta, optați pentru picturi la nivelul pereților: modele florale, copaci, buburuze, motive geometrice, abstracte, practic orice idee aveți poate fi pusă în practică.

Plăcile de faianță

Sunt elementul aproape nelipsit din orice bucătărie. Rezistente la umiditate, protejează pereții de accidentele casnice. De exemplu, în cazul peretelui din spatele blatului de lucru pot fi abordate culori puternice mai ales dacă mobilierul de bucătărie este alb.

Mozaicul

Este poate cel mai sofisticat finisaj, dar și rezultatul amenajării pe bază de mozaic va fi unul pe măsură. Așadar, un model complex, pe unul dintre pereți, este suficient pentru a obține un decor inedit în bucătărie, întrucât va capta atenția tuturor. De asemenea, există un model de tapet special, rezistent la atmosfera umedă din bucătărie, la care puteți apela pentru decorarea pereților. Recomandarea specialiștilor este ca în cazul peretelui din dreptul aragazului și chiuvetei, să alegeți un alt finisaj, mult mai rezistent, precum plăcile de faianță.

Așadar, suficiente metode cu ajutorul cărora bucătăria va deveni un spațiu vesel și plăcut, în care să vă eliberați de stresul acumulat pe parcursul unei zile de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Mai 2013
Stire din Diverse : Borș făcut  în casă
Pagina a fost generata in 0.2088 secunde