Cum preparați frigărui perfecte
Dacă ați încercat să gătiți frigărui pe țepușe din metal, cel mai probabil v-ați necăjit observând cum se răsucesc bucățile de carne, mai ales că e destul de dificil să le întorci de pe o parte pe alta. Soluția ieșirii din această situație este să puneți componentele pe două țepușe sau să folosiți unele din lemn (acestea prezintă riscul de a se arde, mai ales la vârfuri).
Dacă doriți să completați meniul și cu un pui prăjit, care să rămână crocant până când cei ai casei se vor așeza la masă, va trebui să nu așezați bucățile pe o farfurie, întrucât căldura degajată va face aburi în contact cu farfuria, care vor înmuia partea de jos a fripturii. Ideal ar fi să puneți carnea pe un grătar micuț, care va permite aerului să circule, consecința fiind păstrarea bucăților de carne crocante pentru mai mult timp.
Dacă doriți să completați meniul și cu un pui prăjit, care să rămână crocant până când cei ai casei se vor așeza la masă, va trebui să nu așezați bucățile pe o farfurie, întrucât căldura degajată va face aburi în contact cu farfuria, care vor înmuia partea de jos a fripturii. Ideal ar fi să puneți carnea pe un grătar micuț, care va permite aerului să circule, consecința fiind păstrarea bucăților de carne crocante pentru mai mult timp.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 14 Mai 2013
Marţi, 14 Mai 2013
Marţi, 14 Mai 2013
Joi, 09 Mai 2013
Joi, 09 Mai 2013
Joi, 09 Mai 2013