Măști cosmetice cu fructe de sezon

95
Măști cosmetice cu fructe de sezon - masti-1377628807.jpg

Articole recomandate

Căldură mare, mult soare, vise de vacanță care pentru unii se transformă în realitate, distracție în locul grijilor cotidiene... este vară și toate vrem să prelungim momentele de relaxare și răsfăț. Am adunat pentru astfel de momente câteva rețete de măști răcoritoare, care să îți revigoreze și să îți bucure simțurile. 

Masca de cireșe 

Masca din pulpă de cireșe este extraordinară pentru efectele ei anti-rid, de relaxare și luminozitate. După un tratament de 15 minute, se vede diferența. Pentru a mări efectul fructului, aplică masca după curățarea și exfolierea tenului. Substanțele nutritive pătrund adânc în piele și efectul durează mai mult. 

Masca de piersici 

Aplică pe față un amestec de fructe, diluat cu puțină apă. Această mască realizată în casă face minuni pentru tenul uscat, în special dacă este realizată din fructe precum piersici, banane, papaya și avocado. După ce lași masca să acționeze, clătește fața cu apă călduță, apoi finalizează "tratamentul" cu o cremă hidratantă. 

Masca de pepene galben 

Sucul proaspăt de pepene galben poate fi, de asemenea, aplicat când dorești, chiar și zilnic; este recomandat în special persoanelor cu ten uscat, datorită proprietăților hidratante, calmante și mineralizante. O mască hidratantă eficientă se obține și dacă amestecăm pepene galben pasat cu suc de mandarine sau portocale, amestec ce tonifiază și redă elasticitatea pielii. 

(Sursa: www.flu.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Make-up pas cu pas: culori pastel
Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Diverse : Pericolele din produsele cosmetice
Pagina a fost generata in 3.6584 secunde