Facultăți de moașe, pentru cea mai longevivă meserie

82

Articole recomandate

Adio meserie de legător de cărți, ceasornicar, tapițer sau filatoare. Vremurile se schimbă și, odată cu ele, vin și meseriile care sunt pe val. 

Potrivit Unica.ro, meseria de moașă, veche de când lumea, nu se va demoda niciodată. Explicația este simplă: întodeauna, femeile au adus copii pe lume și dintotdeauna au avut alături pe cineva care să aibă grijă ca lucrurile să-și urmeze bunul curs - moașele.

Facultăți de Moașe. Mai nou, există și la noi Facultăți de Moașe și viitorul acestei meserii se anunță promițător. Vania Limban, una dintre cele mai apreciate moașe din țară, dorește să transmită celor care intenționează să se pregătească în acest domeniu, că meseria de moașă necesită competență profesională, răbdare, înțelegere, atenție și... mult, foarte mult suflet. În plus, ca să ajungi moașă, ai nevoie de o calificare specială, la nivel universitar, diferită de cea a unui asistent medical. Durează patru ani, iar după absolvirea Facultății de Moașe, ai posibilitatea de a lucra într-o maternitate de stat sau într-un centru de nașteri privat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Care este obsesia mamelor-angajate
Pagina a fost generata in 3.823 secunde