Bancherii nu stau degeaba: token-ul pe mobil pentru telefoanele cu sistem de operare Windows

100
Bancherii nu stau degeaba: token-ul pe mobil pentru telefoanele cu sistem de operare Windows - telefon-1382613567.jpg

Articole de la același autor

Banca Comercială Română (BCR) lansează aplicația eTokenBCR - dispozitivul digital de securitate - aplicație cu nivel ridicat de securitate care permite folosirea propriului smartphone cu sistemul de operare Windows. 

"Lansarea aplicației eTokenBCR pentru telefoanele cu sistem de operare Windows vine la mai puțin de o lună de zile de la lansarea acestei aplicații pentru sistemele de operare iOS și Android. Am dezvoltat această aplicație pentru sistemul de operare Windows la solicitarea expresă a clienților noștri. În prima lună de la lansare, apliația eTokenBCR pentru iOS și Android a fost descărcată de peste 5.000 ori. Preconizăm că numărul descărcărilor aplicației eTokenBCR să crească considerabil în perioada următoare odată cu lansarea acestei versiuni dedicate telefoanelor Windows OS. Aplicația eTokenBCR nu necesită acces la internet în utilizare, ulterior instalării și activării", a declarat Bogdan Marin, director executiv Direcția Managementul Canalelor Retail, BCR.

Similar dispozitivului fizic de securitate, aplicația eTokenBCR generează atât coduri pentru autentificare (OTP - one time password), cât și coduri de semnare a tranzacțiilor (DS - digital signature) în aplicația de internet banking, Click 24 Banking BCR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3031 secunde