Fostul deputat UDTTMR Sali Negiat a fost numit subsecretar de stat în cadrul DRI

422
Potrivit deciziilor premierului Emil Boc nr. 63 și nr. 65 din data de 4 februarie 2010, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 80 din 5 februarie, Zeno Karl Pinter și Valentin Platon au fost eliberați din funcția de subsecretar de stat la Departamentul pentru Relații Interetnice din cadrul Guvernului României, se arată pe site-ul DRI.
Conform site-ului aceleiași in-stituții, prin deciziile primului ministru nr. 64 și nr. 66 din data de 4 februarie 2010, publicate în același număr al Monitorului Oficial, au fost numiți în funcția de subsecretar de stat la Departamentul pentru Relații Interetnice Helge Dirk Fleischer, reprezentant al Foru-mului Democrat al Germanilor din România, și Sali Negiat, desemnat de  Grupul Parlamentar al Minorită-ților Naționale din Camera Deputaților.
Așa cum se precizează pe site-ul DRI, funcția de secretar de stat, șef al Departamentului pentru Relații Interetnice, este deținută în continuare de Attila Markó, reprezentant al Uniunii Democrate Maghiare din România. Markó lucrează la departament încă din momentul înființării acestuia, în anul 1997.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Stire din Diverse : Budincă de cartofi
Pagina a fost generata in 2.0153 secunde