Fostul primar Viorel Lis, asaltat de bucureșteni, pe litoral

253
Fostul primar Viorel Lis, asaltat de bucureșteni, pe litoral - a844418805e810cc482327eace05e206.jpg
Fostul primar al capitalei, Viorel Lis și soția sa, Oana, sunt îndrăgostiți nebunește de mare, deoarece se află pe litoralul românesc de aproape două săptămâni. Cei doi au fost surprinși în timp ce se întorceau de la plajă. Înainte de a se duce la hotel, Viorel și Oana, au făcut o scurtă plimbare prin zona Casino din stațiunea Mamaia, în căutarea unei terase unde să mănânce.
Cu toate acestea, cei doi s-au răzgândit între timp, după ce fostul primar a fost pur și simplu asaltat de turiștii bucureșteni.
"Domnule primar, domnule Lis, să trăiți, să trăiți !" au strigat mai mulți tineri care se aflau la una dintre mesele unde fostul primar ar fi vrut să stea să mănânce. La fel a pățit și cu un alt grup de bucureșteni sosiți în vacanță, în stațiunea Mamaia.
Politicos, Viorel Lis a dat noroc cu ei, după care protector s-a dus după Oana, care o luase ușor înainte. Cei doi și-au continuat drumul și cel mai probabil au mâncat, fără să fie deranjați de cineva, la restaurantul hotelului unde sunt cazați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 Iulie 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 1.906 secunde