FOTO. Imaginea despre care vorbește tot Internetul. Iată ce a făcut fata din poză

1640
1
FOTO. Imaginea despre care vorbește tot Internetul. Iată ce a făcut fata din poză - 60623777-1350892022.jpg
O tânără din Statele Unite, pe care unele persoane au jignit-o pentru faptul ca este grasă, a publicat pe Internet o poză cu ea îmbracată în costum de baie. La scurt timp, fotografia a ajuns "viral" și mii de oamenii au început să o laude pentru curajul ei.

Stella Boonshoft susține că toată viața ei a fost criticată și jignită pentru faptul că este grasă. Cu toate astea, tânără a reușit să treacă peste momentele grele și a publicat pe pagina de Facebook "Humans of New York" o poză cu ea în costum de baie, alături de mesajul: "ATENTIE: Fotografia ar putea fi considerata obscena pentru ca subiectul nu este slab. Si stim cu totii ca doar oamenii slabi isi pot arata stomacul si se pot lauda. Ei bine, nu am de gand sa accept asa ceva. Asta este corpul meu. Nu al vostru. AL MEU. Asta inseamna ca alegerile pe care le fac sunt doar treaba mea. NU ESTE TREABA VOASTRA cum arat eu".





La doar 14 ore dupa ce a fost publicata, poza a "strans" 270.000 de like-uri, 10.000 de share-uri si 26.000 de comentarii.



Comentează știrea

aura
22 octombrie 2012
sanatate in corp sanatos

ce mare lucru a facut??e la o varsta cand omul e in crestere si se regleaza usor deci poate sa slbeasca sau sa se ingrase usor ,,hormonii abia acum la varsta asta de abia incep sa se faca simtiti ,,deci ce mare chestie a facut fata??s-a pozat asa cum face toata lumea plaje ,,o sa fie slaba candva binenteles daca nu se indoapa cu euri ,,,dar pana la 23 25 de ani mai are ,,nu credeti???va fi o fata desteapta slabuta si nu prea si curajoasa findca stie sa se apere si sa-si spuna punctul ei de vedere in toata lumea ,,,,

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Actual : Youtube schimbă regulile!
Pagina a fost generata in 0.2647 secunde