Fotografii imprimate în interiorul unui cristal, pentru turiștii veniți în Mamaia

3262
Fotografii imprimate în interiorul unui cristal, pentru turiștii veniți în Mamaia - 1b45b0f97ceab36bd24ee1e318824f4e.jpg
Dacă vrei să imortalizezi o imagine cu iubitul în timp ce te afli în concediu la mare, o poți face într-un mod original. Ramele foto sunt banale, pozele salvate în calculator nu le poți căra peste tot cu tine, dar un breloc din cristal acrilic cu o poză unde ești cu iubitul este ceva cu totul inedit.
Specialiștii dau dimensiune fotografiei, în funcție de cât ești dispus să plătești, apoi transferă poza color în interiorul cristalului acrilic. Imaginea imortalizată de aparatul de fotografiat este vizibilă pe toate fețele cristalului.
După ce ți se face poza, obiectul comandat este gata în aproximativ 20 de minute. În preț intră și gravatul unui text pe care îl alegi singur.
Clienții fotografiilor imprimate în interiorul cristalului sunt, de regulă, tinerii îndrăgostiți ori părinții care doresc cristalul cu chipul copilului pe birou. Astfel de poze sunt ideale și pentru familiile care doresc să facă un cadou inedit persoanelor apropiate.
Un astfel de magazin se află și în stațiunea Mamaia, zona Cazino. Pentru o imagine într-un cub de cristal, turiștii trebuie să scoată din buzunar între 70 de lei (de mărimea unui breloc) și 270 lei (piramidă de 15 centimetri), în funcție de formă și dimensiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Diverse : Segway, noua fitză din Mamaia
Pagina a fost generata in 2.5667 secunde