Grăbit să ajungă la un examen

Un gălățean s-a răsturnat cu mașina, la intrarea în Mamaia (galerie foto)

930
Un gălățean s-a răsturnat cu mașina, la intrarea în Mamaia (galerie foto) - bc89595175c77745602db2ec99fc3c66.jpg
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Galați, student la o facultate din Constanța, s-a răsturnat, duminică dimineața, cu mașina, chiar la intrarea în Mamaia, în dreptul barierelor de acces în stațiune. După ce a ieșit singur din autoturism, a părăsit locul accidentului, grăbit să se prezinte la un examen, pentru că se afla în sesiune.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, tânărul se deplasa din Mamaia spre Constanța, iar după ce a trecut de barierele de acces în stațiune, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un gărduleț și s-a răsturnat. Polițiștii spun că, din fericire, fiind ora șapte dimineața, în zona respectivă nu erau pietoni, astfel că nimeni nu a fost rănit, nici măcar șoferul, care a părăsit locul faptei și a plecat să susțină examenul de la facultate. De asemenea, dat fiind faptul că este vorba despre o tamponare și nu un accident cu victime, tânărul are la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la Poliție și a raporta incidentul.
Polițiștii au mai spus că, după ce studentul își va susține examenul, acestuia i se vor întocmi actele procedurale în vederea aplicării sancțiunii corespunzătoare, potrivit normelor legale.
După ce polițiștii au efectuat cercetările la fața locului, autoturismul, marca Opel, cu numărul de înmatriculare GL-05-HAD, care figurează ca aparținând unei societăți comerciale, a fost ridicat de pe marginea bulevardului și dus în curtea Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7767 secunde