Necăjit că l-a părăsit nevasta

A dat foc la casă și apoi s-a spânzurat (galerie foto)

2842
A dat foc la casă și apoi s-a spânzurat (galerie foto) - 3434cfa4a17f019a5aae78ee0bec24bf.jpg
Un bărbat disperat că l-a părăsit nevasta a dat foc apartamentului aflat la parterul unui bloc din centrul localității Cumpăna, iar apoi s-a spânzurat.
Polițiștii spun că încă de pe la ora opt dimineața, Nicolae Pântea, de 57 de ani, a fost văzut consumând băuturi alcoolice. Vecinii spun că omul era necăjit tare pentru că, acum un an, soția l-a părăsit și a luat cu ea și cele două fetițe pe care le aveau. De atunci, el amenința adesea că va da foc la casă și că se va omorî, doar că, se pare, nimeni nu l-a luat în seamă.
În jurul orei 13, locatarii de pe Șoseaua Constanței nr. 125, bloc b6, scara B, au sunat disperați la 112, pentru că din apartamentul lui Nicolae Pântea ieșeau nori negri de fum.
Pompierii au venit la fața locului cu două autospeciale și au încercat să stingă focul, iar totodată au scotocit anexele în vederea evitării producerii de victime omenești.
Nu mică a fost mirarea tuturor, - pompieri și polițiști deopotrivă -, când l-au găsit pe proprietar, într-una dintre anexe, spânzurat. Acesta se pare că și-a pus, în cele din urmă, planul în aplicare, astfel că a dat foc, în bucătărie, la niște haine, iar apoi, încurajat de efectele licorilor lui Bachus, și-a pus ștreangul de gât și s-a spânzurat.
Din bunurile aflate în apartamentul cu trei camere din blocul situat în imediata apropiere a Primăriei din Cumpăna nu s-a mai putut salva mare lucru.
Corpul neînsuflețit al lui Nicolae Pântea a fost transportat la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la moartea bărbatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1398 secunde