Au adus muzica de la Milano la Mamaia

Horia Brenciu și Bogdan Bradu, show de excepție la "Mamaia Milano Night"

1031
Horia Brenciu și Bogdan Bradu, show de excepție la
Cea de-a doua ediție a spectacolului de modă, dans și muzică live "Mamaia Milano Night" care a avut loc, sâmbătă seara, în Piațeta Cazinoului din stațiunea Mamaia a avut un real succes la public.
Spectacolul a debutat cu un moment muzical oferit de Horia Brenciu care a fost acompaniat de HB Orchestra. Muzica acestuia a făcut ca publicul să vibreze de bucurie, artistul fiind răsplătit cu aplauze.
Un alt moment muzical care a făcut ca publicul "să simtă" cu adevărat muzica de calitate a fost recitalul special al tenorului Bogdan Bradu, care la unele pasaje din opereta italiană a fost acompaniat de Horia Brenciu. Cei doi au făcut senzație iar la un moment dat, au coborât de pe scenă dansând cât s-a putut de aproape de turiști.
A urmat un moment inedit de balet contemporan dăruit celor prezenți de trupa Mistery Diamond.
Totodată, spectacolul s-a bucurat de participarea a doi stiliști italieni de prestigiu Fe-derico Sangalli și Angelo Marani, dar și a unui designer român consacrat, Marcela Cuzic, care au încântat publicul prin rafinamentul și creativitatea colecțiilor pe care le-au prezentat.
Manechinele au purtat rochii de seară și ținute casual, însă marea surpriză a venit din partea creatorului de modă român.
Marcela Cuzic a prezentat o colecție army, în care a fost angrenat și primarul Radu Mazăre, îmbrăcat într-un costum de general german, însoțit de fiul său. Deși denumirea colecției de haine te ducea cu gândul la război, creatoarea de modă a spus că mesajul pe care îl lansează este cel de pace.
La sfârșitul evenimentului, mulți dintre turiștii prezenți au fost de părere că organizatorii au oferit o seară exclusivistă de rafinament vestimentar, asortată cu muzică de calitate, body-ballet contem-poran și street dance.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Iulie 2009
Stire din Diverse : Tastatură pentru blonde
Pagina a fost generata in 1.7195 secunde