Hotelierii au lansat oferte pentru cei care vor să vină la mare toamna

154
Hotelierii au lansat oferte pentru cei care vor să vină la mare toamna - d096df64444d0d19256d35a7194b3692.jpg
Hotelierii s-au gândit că acest sezon estival nu a fost așa de profitabil în comparație cu cel de anul trecut și au găsit metode de a face profit chiar și toamna, mai ales că meteorologii i-au anunțat că vremea va ține cu ei.
Astfel, pe lângă celelalte programe, hotelierii au beneficiat de ajutorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului "Litoral – Delta Dunării" și de sprijinul ANAT, iar zilele acestea au lansat programul "Litoral – Week-end-ul pentru toți".
Mai exact, acest program va începe la data de 11 septembrie și are o dată finală estimată pentru 15 octombrie, având ca scop creșterea segmentului de turiști de weekend în extra-sezon.
Potrivit hotelierilor, programul "Litoral – Week-end-ul pentru toți" se remarcă printr-o ofertă variată de prețuri, care cuprinde hoteluri de la două la patru stele.
Drept urmare, o persoană care va alege să vină la mare în această perioadă ar putea plăti pentru două nopți de cazare cu mic dejun inclus 90 de lei la un hotel de două stele, 130 de lei la un hotel de trei stele sau 150 de lei la un hotel de patru stele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 24 August 2009
Stire din Diverse : Inimi "desenate" pe cer
Pagina a fost generata in 1.5765 secunde