Idei de cadouri pentru 1 Iunie

224
Idei de cadouri pentru 1 Iunie - 24maiideicadouri1iunie-1369411259.jpg
Cadourile de 1 Iunie, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți constituie o provocare pentru majoritatea părinților care-și doresc să le ofere jucării utile pentru dezvoltare, dar și amuzante, creative, astfel încât interesul copiilor față de respectivul obiect să dureze cât mai mult timp.

Întrucât se apropie Ziua copilului, specialiștii Copilul.ro dezvăluie mici secrete pentru alegerea cadoului potrivit. În cazul băieților, este bine să țineți cont de pasiunile lor, de preferințe, dar mai ales de talente. Iată și câteva sugestii drăguțe de cadouri:

Costumul eroului preferat. Cu siguranță, prichindelul are un erou preferat de poveste sau desene care-l inspiră în jocurile zilnice. Dacă este fan Spiderman, Batman sau Iron Man, îl poți surprinde plăcut, de Ziua Copilului, cu un costumaș special al eroului lui preferat.

Seturi de mașinuțe. Oricâte mașinuțe ar avea, un băiețel nu se va sătura niciodată de ele. Chiar dacă mai are în colecție zeci de mașinuțe de diverse mărimi sau forme, ale-

ge-i modele noi, cu care nu s-a mai jucat și orientează-te către mașinuțe speciale de construcții, de pompieri sau poliție, care vin la set și cu diverse accesorii interesante, cărora copilul trebuie să le dea de cap.

Pentru fetițe puteți alege nelipsitele păpuși, dar și jucării la modă, având în vedere nelipsitele hăinuțe de sezon sau bijuteriile în trend. Sau puteți confecționa personal un suport haios pentru cordeluțe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3882 secunde