IMAGINE INEDITĂ! Un MONSTRU MARIN, fotografiat la Mangalia! VEZI FOTO AICI

1559
3

Articole recomandate

Un constănțean a reușit zilele trecute să fotografieze un animal marin de proporții uriașe pentru specia sa și pentru mediul în care trăiește: Marea Neagră. Poza a fost realizată la Mangalia, în timp ce afară ploua.


Animalul surprins cu aparatul de fotografiat este o meduză ce are o lungime de peste un metru. Fotografia a fost făcută de profesorul Octavian Tîleagă și postată de acesta pe pagina sa de Facebook. "Surpriza de proporții odată cu începerea ploii: un monstru marin, la câțiva pași de mine...", a scris profesorul la descrierea fotografiei.


Meduzele sunt organisme marine, apartinand încrengăturii Cnidaria (Celenterate). Au un ciclu de viață care cuprinde două forme diferite: formele fixate, care se numesc polipi și cele libere, cu aspect de umbrelă sau clopot, adesea transparente. Acestea pot ajunge, uneori, la dimensiuni colosale, chiar și de 7 sau 8 metri.


Comentează știrea

AFACEREA TA
14 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

goe
14 octombrie 2013
vrajeala

Ce vrajeala de material....se vede clar ca a zuumat camera, fa diferenta cu urmele picaturilor de ploaie....

FONDURI UE
14 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5299 secunde