IMAGINE INEDITĂ! Un MONSTRU MARIN, fotografiat la Mangalia! VEZI FOTO AICI

1828
2

Articole recomandate

Un constănțean a reușit zilele trecute să fotografieze un animal marin de proporții uriașe pentru specia sa și pentru mediul în care trăiește: Marea Neagră. Poza a fost realizată la Mangalia, în timp ce afară ploua.


Animalul surprins cu aparatul de fotografiat este o meduză ce are o lungime de peste un metru. Fotografia a fost făcută de profesorul Octavian Tîleagă și postată de acesta pe pagina sa de Facebook. "Surpriza de proporții odată cu începerea ploii: un monstru marin, la câțiva pași de mine...", a scris profesorul la descrierea fotografiei.


Meduzele sunt organisme marine, apartinand încrengăturii Cnidaria (Celenterate). Au un ciclu de viață care cuprinde două forme diferite: formele fixate, care se numesc polipi și cele libere, cu aspect de umbrelă sau clopot, adesea transparente. Acestea pot ajunge, uneori, la dimensiuni colosale, chiar și de 7 sau 8 metri.


Comentează știrea

Alien
13 octombrie 2013
In sfarsit au venit...

In sfarsit au venit extraterestrii, asta este on OZN, nu vedeti ca are propulsia la spate si fata este farfuria zburatoare, don' profesor, sigur erati treaz cand ati fotografiat OZN-ul ?...sau meduza cum îi spuneti dvs... Acest comentariu este un panflet, sigur domnule profesor este o meduza, daca nu este Mazare la scufundari....wowbiz....

cristi
14 octombrie 2013
meduza

Ce fals ORDINAR. Cred ca acest prof este autorul poieziei Un Meduz si c-o Meduza ..............

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6537 secunde