Sancțiuni pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public din Mangalia

216
1
Sancțiuni pentru aruncarea gunoaielor  pe domeniul public din Mangalia - mangaliafoto1-1381507574.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Poliției Locale Mangalia au sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 2.500 lei un agent economic din stațiunea Venus pentru depozitarea reziduurilor menajere pe domeniul public.

În cursul zilei de joi, 10 octombrie, polițiștii locali au fost sesizați de directorul Hergheliei Mangalia cu privire la faptul că în apropierea Hipodromului au fost găsiți mai mulți saci cu reziduuri menajere. Ajunși la fața locului, reprezentanții Compartimentului de Mediu au constatat că în perimetrul zonei se aflau gunoaie împrăștiate pe spațiul verde aparținând domeniului public. În plus, în sacii respectivi existau și role martor ale unei case de marcat, care au fost depistate în aceeași zonă.

În consecință, a fost identificată societatea de la care proveneau reziduurile, iar agentul economic a fost sancționat, conform HCL 50/2002 privind aruncarea reziduurilor menajere și de orice altă natură în alte locuri decât cele autorizate. Pe numele societății în cauză se va emite factura de ridicare a gunoiului în valoare de 670 lei. Cu privire la documentele fiscale descoperite pe spațiul verde, polițiștii locali au sesizat organele competente să ia măsurile care se impun în acest caz. Referitor la cele întâmplate, edilul orașului a declarat că astfel de persoane vor suporta consecințele și vor fi pedepsiți conform hotărârilor locale în vigoare.

"Așa au fost unii oameni educați, așa înțeleg ei că trebuie să arunce gunoiul: în apropierea Hipodromului Hergheliei Mangalia, în zona industrială sau mai grav, în Pădurea Comorova, în loc să ducă reziduurile menajere la groapa de gunoi. Nu necesită costuri foarte mari să deții un contract cu firma de salubrizare. Ne dorim, totuși, un oraș curat și Mangalia trebuie să ajungă la nivelul unui oraș european. În acei saci existau și role martor ale unei case de marcat, așa încât a fost foarte ușor să identificăm făptașul. Este un agent economic din stațiunea Venus, care a fost sancționat cu amenda maximă și atrag atenția celor care intenționează să recurgă la gesturi similare că vor fi sancționați drastic. Pentru noi, ca administrație publică locală este foarte important să păstrăm orașul curat", a declarat primarul Cristian Radu.

Comentează știrea

jr ewing
15 octombrie 2013
gunoi

mai uitati va si in alte parti ale orasului unde se arunca la fel , moloz , gunoi si alte prostii! De exemplu in spatele morii unde dom' primar a "facut "oborul !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5482 secunde