Încadrarea televizorului într-o încăpere

74

Articole recomandate

Sigur că televizorul este o piesă foarte importantă dintr-o casă datorită funcționalității sale. Asta nu înseamnă că poate fi plasat la întâmplare. Nici vorbă, căci televizorul trebuie să se încadreze în decorul camerei și să nu fie în discordanță cu mobilierul, culoarea sau dimensiunea încăperii în care se află. De aceea, câteva elemente trebuie luate în calcul atunci când mergi să cumperi un televizor nou. 

l Așadar, notează dimensiunile camerei în care urmează să pui televizorul. Ar fi inestetic să alegi un TV prea mare pentru un dormitor prea mic, de aceea nu trebuie să uiți să măsori camera înainte să pleci la magazin.

l Verifică prețul televizorului pe care l-ai ales. Dacă nu vrei să cheltuiești prea mult, nu te apropia de rafturile cu LED-uri sau SMART-TV-uri, te-ar putea tenta să faci o gaură în buget.

l Dimensiunile televizorului sunt foarte importante atunci când faci alegerea pentru dormitor sau living. Ideal ar fi ca distanța de la pat sau canapea până la TV să fie de trei ori mai mare decât diagonala ecranului. Dacă vrei să respecți această regulă, înarmează-te cu un instrument de măsurat.

l Esențial! Gândește-te bine unde vrei să-ți instalezi televizorul. Îl poți pune pe o piesă de mobilier (noptieră, comodă etc.) sau poți să îl instalezi pe un perete. Nu te grăbi și analizează mai întâi toate pozițiile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Totul despre fondul de ten
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Pantofii toamnei 2013
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cele mai dăunătoare obiceiuri zilnice
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Fă-ți o familie până în 35 de ani!
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Noi zone erogene, pentru  a alunga rutina
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o locuință fresh
Pagina a fost generata in 2.6502 secunde