Cum să ai o locuință fresh

123
Cum să ai o locuință fresh - ratan-1379051503.jpg

Articole recomandate

Cui s-ar potrivi mai bine stilul marin, atât de fresh și relaxant, dacă nu locuințelor constănțene? Potrivit specialiștilor Casamea.ro, acest stil presupune folosirea materialelor naturale, precum bambus sau plută, ratan sau răchită, pentru a crea și mai mult senzația de plajă și mare.

Așadar, optați pentru un mobilier ușor, lejer și nonconformist prin folosirea materialelor în locuri mai puțin obișnuite. De exemplu, tăblia patului poate fi realizată din stinghii de lemn sau bețe de papură.

Aduceți marea în propria locuință! Pentru… a aduce marea în propria locuință nu trebuie să faceți sacrificii prea mari. Este suficient să folosiți decorațiuni și accesorii sugestive, unele luate chiar de pe plajă, cum ar fi scoicile sau steluțele de mare. Restul pot fi achiziționate de la magazinele home&deco.

Cromatica. Alegeți culori precum roșu, albastru, pentru a crea un contrast puternic sau nuanțe mai liniștitoare, cum ar fi bej, crem, gri, care amintesc de culoarea nisipului. Coraiul este de asemenea o culoare specială și potrivită pentru o amenajare de inspi-rație marină.

Imprimeuri. La capitolul imprimeuri, dungile sunt pe primul loc, întrucât amintesc de uniformele marinarilor, dar și orice alt model care ilustrează obiecte precum bărcuțe, pești sau corali.

Important! Stilul marin este recomandat, de regulă, în living sau dormitor, dar nici alte încăperi nu pot fi ocolite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o mansardă de poveste
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru recondiționarea mobilei
Pagina a fost generata in 2.4078 secunde