Soluții inedite pentru depozitarea lucrurilor

208
Soluții inedite pentru  depozitarea lucrurilor - 2septsolutiidepozitarecopy-1378124654.jpg

Articole recomandate

Dacă nu ai o casă prea spațioasă și nici multe obiecte de mobilier, cu siguranță se va găsi suficient spațiu nefolosit în care poți să-ți depozitezi lucrurile. Îți trebuie doar câteva sertare și idei ingenioase.

Să ai o casă aerisită, ordonată, dar, în același timp, toate lucrurile să fie la-ndemână? Este idealul în materie de amenajări interioare. Din acest motiv, pe piață au apărut tot felul de soluții de depozitare sau mobilier multifuncțional, convertibil, pliant, mobil, care se poate stivui și muta în funcție de nevoie. Iată câteva dintre acestea, recomandate de specialiștii click.ro:

Suport pentru cuptorul cu microunde. Se așază sub aparat, iar în sertarul din interior se pot depozita cărți de bucate, mănuși de bucătărie.

Cuier pus pe ușa de la baie. Specialiștii vă sfătuiesc să profitați de fiecare spațiu (spre exemplu un cuier pus pe ușa de la baie), de înălțimea pereților (construind rafturi până la tavan sau să-ți pui pe șifonier cutii de aceeași formă și culoare).

Ladă pentru pat. Partea de jos a patului poate fi folosită atât ca ladă de depozitare, cât și ca spațiu suplimentar de dormit. Se mai pot comanda și sertare pentru pat.

Folosește, de asemenea, spațiul de sub pat, în care să pui lăzi sau cutii cu haine din sezonul trecut, perne și pături. Mizează pe cutii colorate și asortate, folosește-te de cârlige în care să agăți de la tigăi și polonice, în bucătărie, până la chitară și bicicletă. Idei ingenioase sunt multe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru recondiționarea mobilei
Marţi, 27 August 2013
Stire din Diverse : Amenajează veranda cu stil
Pagina a fost generata in 2.5941 secunde