Mica grădină de toamnă din curtea ta

114

Articole recomandate

Iată câteva activități esențiale ce se pot face într-o grădină în luna septem-brie, potrivit specialiștilor gradinamea.ro: 

Pregătește o nouă grădină de legume. Chiar dacă este septembrie, încă mai ai timp pentru înființarea unei noi grădini de legume. Deoarece solul este déjà hrănit de la culturile de vară, poți trece direct la cultivarea soiurilor de legume rezistente la frig. Este vorba, printre altele, de salată verde, ridichi, spanac, broccoli, sfeclă, conopidă, dovlecei de iarnă, napi și gulii. Dacă vremea va fi bună, până la începutul iernii te vei bucura de legume proas-pete din propriile culturi.

Plantează bulbi de flori. Dacă vrei să ai o grădină colorată și parfumată la primăvară, poți planta încă din luna septembrie bulbi de flori. Ai grijă să folosești bulbi sănătoși și viguroși, pentru ca lalelele, zambilele și narci-sele să crească armonios.

Plantează conifere și arbuști veșnic verzi. Dacă vrei să ai conifere în grădină sau în curte, acum este momentul să plantezi copacii, întrucât temperaturile blânde din sol și pământul umed vor ajuta la prinderea rădăcinilor. Și arbuștii veșnic verzi pot fi plantați în luna septembrie, fără riscul de a muri în timpul iernii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru recondiționarea mobilei
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Florile lunii septembrie
Marţi, 27 August 2013
Stire din Diverse : Amenajează veranda cu stil
Pagina a fost generata in 1.4905 secunde