Începe Ofensiva Sudului!

769
Sâmbătă seară, începe Ofensiva Sudului, un eve-niment pregătit pentru toți turiștii din stațiunile aferente localității Mangalia, și nu numai. Este vorba despre o caravană ce se întinde pe un kilometru și care va parcurge în ritm lent distanța de la Olimp la Saturn. Aceasta va fi formată din trei care alegorice, înfățișând cele șase stațiuni și nava-amiral Callatis-Mangalia.

Potrivit organizatorilor, crea-ția aparține scenografei Sanda Mitache, laureată a premiilor UNITER, și reprezintă o alegorie despre constelația sudului, respectiv Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus și Saturn. Elementele de butaforie sunt personaje de legendă, desprinse parcă din paginile cărților de povești.

În plus, o echipă de majo-rete, formată din cele mai bune balerine de la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" din București, va evolua în fața turiștilor.

Defilarea, din care mai fac parte șase trăsuri, ce îi vor avea ca pasageri pe cei 16 membri ai echipei de animatori, și câteva titicare, va fi deschisă de Fanfara Marinei Militare.

Caravana se încheie cu două platforme imense, pe care vor fi invitați să urce turiștii dornici de distracție, cei costumați în cele mai originale combinații.

Caravana Ofensiva Sudului va porni din Olimp, la ora 18.30, și va parcurge la pas traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus, cu oprire pe plaja Perla Venusului, unde va avea loc cea mai mare discotecă în aer liber, pe nisip, antrenată de DJ de la Radio ZU.

Organizatorii au anunțat că aceste care alegorice își vor continua traseul până în Saturn, de unde vor mai aduce turiști la acest imens party, care este programat să înceapă la ora 20.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3257 secunde