Înșelăciune pe internet, în numele Dacia

407
Dacia atrage atenția publi-cului asupra unei noi înșelătorii legate de un fals concurs, la care s-ar câștiga autoturisme Dacia Logan MCV, prin tragere la sorți a unui număr din zece numere de telefon. Suma cerută așa-zișilor câștigători, care ar urma să fie anunțați printr-un SMS, este de 250 - 650 Euro. Escrocheria se găsește pe adresa http://dacia-break.webs.com/detaliipromotie.htm.
Dacia precizează că nu a organizat și nici nu organizează concursuri de acest gen, neavând nicio legătură cu site-ul http://dacia-break.webs.com. Cetățenii sunt sfătuiți să fie atenți când primesc acest tip de mesaj, să nu îi dea crezare, să respingă aceste e-mail-uri, chiar dacă informațiile prezentate par credibile. De asemenea, cei supuși acestor tentative de înșelăciune sunt rugați să obțină de la persoanele care eventual le apelează toate informațiile posibile și să informeze de urgență Vocea Clientului Dacia (0248 500 000).
Dacia va solicita tragerea la răspundere penală și civilă a persoanelor vinovate de această dezinformare frauduloasă cu grave consecințe asupra imaginii de marcă, informează producătorul într-un comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5174 secunde