Înveselește o canapea veche

215
Dacă nu-ți permiți să cumperi o canapea nouă, poți să schimbi look-ul canapelei tale fără să cheltuiești prea mulți bani. Practic, cu câteva idei inspirate poți să-ți îndeplinești visul. Iată ce recomandă specialiștii în acest sens:

Optează pentru o cuvertură colorată, care va schimba total nu numai fața canapelei, dar și pe cea a livingului. În magazinele de mobilă există o gamă largă de pături colorate, la prețuri decente, dar și accesorii și decorațiuni pentru casă. Iar dacă îți permiți, poți chiar să cumperi cuverturi tematice pentru fiecare anotimp în parte.

Perne vesele. Cumpără trei-patru perne colorate, în contrast cu ce ai în restul camerei, iar efectul îi va convinge chiar și pe cei mai exigenți critici. Așadar, o canapea cu câteva perne vesele aruncate pe ea devine instantaneu mai caldă și mai primitoare.

O nouă husă. Dacă ai curaj să încerci o variantă extremă, poți să comanzi o husă nouă. Ai avantajul că îți poți alege materialul pe care îl dorești și la ce preț îți convine. Va trebui să măsori foarte bine, chiar de mai multe ori, pentru a te asigura că te vei încadra exact în dimensiunile necesare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Mai 2013
Stire din Diverse : Îngrijește corect mușcata
Pagina a fost generata in 1.3895 secunde