Concurs Iris, Ioan Gyuri Pascu, Lil’Kim și Loredana vin să cânte în acest week-end pe litoral

635
Iris, Ioan Gyuri Pascu, Lil’Kim și Loredana vin să cânte în acest week-end pe litoral - 41d727696cfe79387a8644bba00cd45e.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta se anunță plin de evenimente inedite, de concerte și invitați de excepție, dar și de premiere.
Cea mai așteptată pare să fie trupa Iris, care va concerta diseară pe scena Teatrului de Vară din stațiunea Eforie Nord, în cadrul evenimentului Euforia Eforiei de 110 ani. Alături de Iris, pe scenă vor mai urca Adrian Enache, Nicu Paleru, Vali Vijelie și Ciro de Luca. Tot în Eforie Nord, de ziua Marinei, Loredana va susține un concert live, începând cu ora 21,30, pe plaja Marina Ana Yacht Club.
Dacă vă aflați în stațiunea Mamaia, puteți să vă distrați la Pool Party, în zilele de 14, 15 și 16 august, la Club Tan Tan. Joshua Navi va cânta mâine seară în stațiunea Mamaia, pe terasa Radio Vacanța.
Turiștii și constănțenii care se vor afla diseară în Costinești îl pot asculta pe Tom Novy la Club Gossip, iar sâmbătă, ei se pot distra pe mix-urile lui Fly Project.
Un eveniment inedit are loc de ziua Marinei, cea de-a șasea ediție a festivalului Sunwaves din Mamaia, pe plaja Kristal. Artiștii care vor participa la festival sunt Richie Hawtin, Marco Carola, Raresh, Luciano, Steve Lawler, Lee Burridge, Audiofly. Prețul unui bilet va fi de 60 de lei, până la ora 00,00, și 80 de lei, după miezul nopții.
Dacă nu vreți să mergeți la concert, puteți să participați, sâmbătă seara, la prezentări de modă exclusive. La Wish Summer Club vor defila manechine celebre, la Models Night Party. În cursul serii, vor fi prezentate două colecții semnate Cosmina Englizian: colecția "Cinema By Passion du Brasil" - lenjerie intimă și colecția "Bohemian Rainbow" - rochii de seară, pret a porter de lux. Printre manechine se numără Daniela Crudu, Monica Columbeanu, Laurette, Aminata, Ramona Gabor, Loredana Chivu, Oana Bercaru.
Vara se apropie de sfârșit, așa că bucură-te de ea cât mai poți. Vino sâmbătă și duminică la Kudos Beach Mamaia să dansezi pe muzica mixată de Pagal, Adrian Eftimie, Negru, Rosario Internullo, Optick, 2 Crazy Bastards și Mahony.
Invitat de excepție în Club Bamboo Mamaia este Lil’ Kim, diseară, pentru prima dată în România.
Party-uri sunt și în Vama Veche, atmosfera de vacanță fiind întreținută de trupele The Others și Butterflies In My Stomach. Trupa The Others va susține un concert în Club Control din Vama Veche, diseară, începând cu ora 21,00, iar cei de la Butterflies In My Stomach vor cânta în Papa la Șoni. Tot în Vama Veche, în Papa la Șoni, vor concerta Ioan Gyuri Pascu și The Blue Workers, mâine, de la ora 23,00 și Za’Duff, duminică, de la ora 23,00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 August 2009
Stire din Diverse : Windsurfing la Marea Neagră
Vineri, 14 August 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 2.3242 secunde