Joburi de viitor

141
1
Joburi de viitor - jobviitor-1412265502.jpg

Articole recomandate

Nu e nimic mai rău pe lumea asta decât să ai un serviciu care nu îți place. Cum petrecem majoritatea vieții la birou, este foarte important să-ți alegi o meserie pe care să o iubești. În funcție de felul tău de a fi și de pasiunile tale, iată 6 job-uri de viitor, în care poți face o carieră de succes, cel pu’in asta spun cei de la womanitely.com:


Chef
Dacă îți place să gătești, chef sau patiser pot fi o alternativă la job-ul tău plictisitor. Dacă simți că ai putea face asta zi lumină fără să obosești, atunci ai găsit ceea ce îți trebuie.


Designer
Fie că este forba de design de interior, fie că e vorba de design de haine, dacă ești preocupat de rafinament și bun gust, dacă ești o persoană creativă, acest job poate fi perfect pentru ține. Ține cont doar că meserie de designer este una de echipa.


Organizator de petreceri și nunți
Dacă ești creativ și îți plac la nebunie petrecerile și nunțile, atunci acesta poate fi job-ul ideal pentru ține. Îți alegi o temă, cauți decorațiunile perfecte, retușezi totul până la cele mai mici detalii și… petrecerea este o reușită garantată.


Babysitter
Să lucrezi cu copiii poate fi cea mai grea meserie din lume, însă dacă ai răbdare și îi iubești este plină de satisfacție.


Social media
Să lucrezi în social media este foarte incitant. Trebuie să fii preocupat de date și informații, să lucrezi bine cu cifrele din analytics și să știi care sunt trendurile pentru a putea conduce cu succes o campanie în social media.


Personal shopper
Deși la noi această meserie nu a luat încă amploare, sunt șanse mari să devină ceva foarte căutat. Sunt oameni care nu au timp de cumpărături și atunci angajează pe cineva pentru asta. Vizitezi magazinele, faci cumpărături și, culmea, câștigi și bani!


Truc! Atunci când îți alegi meseria, ai grijă să fie ceva care să-ți placă la nebunie. Studiile spun că dacă nu ești mulțumit de job-ul tău ai șanse foarte mari să ajungi la depresie.


Comentează știrea

Relu
19 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum poți învăța gratuit o meserie
Pagina a fost generata in 1.8744 secunde