Junior Chamber International își deschide porțile pentru constănțeni

181
Junior Chamber International își deschide porțile pentru constănțeni - shutterstockfc0004150-1365612673.jpg

Filiala Junior Chamber International din Constanța (JCI) invită persoanele interesate de noi oportunități de dezvoltare pe plan personal și profesional la evenimentul de PREZENTARE JCI CONSTANȚA de azi, 11 aprilie, ora 19.00, la Hotel Ibis. Cu această ocazie, participanții vor afla mai multe informații despre organizație și vor putea adresa întrebări.

Misiunea JCI este "de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive"

JCI Constanța este o organizație non-profit de tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 și 40 de ani, membră JCI Romania și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de țări. JCI funcționează în Romania din anul 2002 în București (grupul de initiațivă) și, începând cu 2003, în alte orașe din țară: Timișoara, Constanța, Brașov, Bucuresti, Iași, Cluj, Lugoj, Sibiu, Târgu Mures și Oradea. Misiunea JCI este "de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive"  

Printre membrii de marcă ai Junior Chamber International s-au numărat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinti ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Evenimentul este organizat și moderat de Cătălin Anghel, director de Vânzări la Crucial Systems Constanța.

Cei interesați de eveniment sunt rugați să confirme prezența la numărul de telefon 0766400181, persoană de contact Ramona Leonida, Vicepreședinte Resurse Umane 2013.


 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3056 secunde