"Knowing", cu Nicolas Cage, pe marele ecran

224
Cei care vor să vadă un film pe marele ecran au ocazia să urmărească cea mai nouă producție a regizorului Alex Proyas, "Knowing", care îl are ca protagonist pe Nicolas Cage.
În 1959, la finalizarea unei noi școli, se decide să se creeze o capsulă a timpului pentru generațiile viitoare, în care vor fi introduse desenele unui grup de elevi. Dar unul dintre elevi, o fetiță misterioasă ce pare să audă voci, în loc să deseneze precum colegii ei, își completează foaia de desen cu un șir de numere, aparent aleatorii. Peste 50 de ani, o nouă generație de elevi examinează conținutul capsulei și mesajul criptic al fetei ajunge în mâinile tânărului Caleb Myles. Tatăl lui Caleb, profesorul Ted Myles, reușește să descifreze însemnătatea seriei de numere și descoperă că acestea au prevestit, cu mare acuratețe, data fiecărui dezastru din ultimii 50 de ani și totalul morților aferent fiecărei catastrofe.
Continuând să studieze mesajul, el își dă seama că din seria de dezastre menționate în textul fetiței, trei dintre ele nu s-au întâmplat încă. Ultimul din cele trei dezastre sugerează o catastrofă la nivel global în care se pare că Ted și familia sa dețin un rol important. Când încercările lui Ted de a avertiza autoritățile eșuează, el se consideră responsabil să facă tot ce îi stă în putere pentru a împiedica distrugerea iminentă.
Filmul are o durată de 115 minute și poate fi urmărit la CityPlex Tomis Mall începând de azi până joi, 16 iulie, la orele 19:15 și 21:45.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 13 Iulie 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 1.757 secunde