"La Scoica Land" - destinația ideală pentru vacanță

1437
O priveliște de vis, flori viu colorate, porumbei, muzică bună și servicii de o calitate ireproșabilă - toate acestea în cadrul complexului "La Scoica Land",
din Mamaia Nord. Totul pentru a fi pe placul clienților.

Complexul "La Scoica Land", deschis acum doi ani, se întinde pe o suprafață de 3,5 hectare, pe malul lacului Siutghiol, și cuprinde un minihotel, restaurant cu terasă, bază nautică, locuri de joacă pentru copii, așa încât turiștii și constănțenii își pot petrece timpul liber într-o ambianță relaxantă.
Turiștii se pot bronza pe șezlongurile din fața hotelului, chiar pe malul lacului. Masa o pot lua pe terasă, printre flori, în timp ce copiii se distrează în locul de joacă situat chiar lângă restaurant.
"În primul rând, clienții care vin aici se pot bucura de o priveliște splendidă, iar serviciile oferite de noi sunt de cea mai bună calitate. În afară de asta, aici pot face sporturi nautice", ne spune Dumitru Lascu, unul dintre cei doi investitori de la complexul "La Scoica Land".
Minihotelul de trei stele cuprinde 22 de camere, dintre care trei au jacuzzi în baie. În această perioadă, de luni până joi, închirierea unei camere duble costă 240 de lei, iar în week-end prețul ajunge la 380 de lei. Camera dublă cu jacuzzi costă, de luni până joi, 290 de lei, iar în week-end 430 de lei.
Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri. Clienții au la dispoziție un meniu foarte diversificat - preparate din pește și fructe de mare, salate, mâncăruri din bucătăria italiană, multe sortimente de paste și pizza, fripturi și diverse deserturi.
Restaurantul este deschis în regim non-stop. În fiecare week-end, o formație face atmosferă în restaurant. Se cântă obligatoriu live, orice fel de muzică, mai puțin manele. De săptămâna viitoare, ne spune Dumitru Lascu, spectacolele se vor desfășura în fiecare seară.
În luna august, va fi dată în folosință încă o unitate de cazare, cu 22 de camere, cu vedere la piscină și lac. Camerele vor avea jacuzzi chiar lângă pat. Tot în acest an, va fi inaugurat un restaurant gigant, de 1.200 de locuri, care va fi deschis tot timpul anului. Acolo vor avea reprezentații live trupe de balet, de dans, trupe de acrobați venite din China. "Ne adresăm publicului iubitor de liveshow", ne explică Dumitru Lascu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1244 secunde