La Scoica Land - relaxare și rafinament, pe muzică de excepție

508
1

Articole de la același autor

Pentru acest sezon estival, La Scoica și La Scoica Land oferă cetă-țenilor preparate gustoase, proas-pete și atent preparate pentru satisfacerea gusturilor clienților.

Construit în anul 2006, Com-plexul Hotelier La Scoica Land vă oferă ocazia de a petrece timpul liber într-o ambianță unică pe litoralul Mării Negre. Frumusețea și naturalețea locului se îmbină perfect cu complexitatea și cali-tatea serviciilor oferite. La Scoica Land vă oferă seri unice, de neuitat pentru vacanța dumneavoastră de vis, cu o muzică ambientală de excepție în compania formației Polifonic Band (cafe concert).

Responsabilii La Scoica Land vor să le ofere clienților și întregii stațiuni Mamaia o ambianță plăcută, în care rafinamentul și bunul gust să fie la ele acasă.

Plajă cu șezlonguri gratuite

În plus, complexul La Scoica Land dispune de o plajă amenajată, în care șezlongurile sunt gratuite. De asemenea, complexul pune la dispoziția celor pasionați o varietate de sporturi nautice, precum ambarcațiuni fără motor (hidrobicicletă, kayak, barcă, surf) și ambarcațiuni cu motor (ski-jet, barcă, catamaran).

La Scoica Land oferă o croa-zieră "La Scoica" pe lacul Siut-ghiol. Croaziera durează o oră și începe de la "La Scoica Land" până la insula Ovidiu și înapoi.

Restaurantul, împreună cu terasele din jurul acestuia (terasa cu flori, terasa pe nisip, aleea cu foișoare, cele două foișoare și cora-bia) alcătuiesc un ansamblu ce vă oferă diferite stiluri de aranjamente și ambianță. Astfel, oricare dintre acestea vă vor face mic dejunul, prânzul sau cina cât mai plăcute.

Pentru vara 2013, La Scoica și La Scoica Land vine chiar și la domiciliu în regim nonstop. Pentru Constanța sunați la 0726 SCOICA (726422) și pentru Mamaia la 0723 SCOICA (726422). 

Comentează știrea

luk
17 iulie 2013
aha

Servire sub orice critica

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5095 secunde