Doamnele au scos restaurantele din criză

1968
2

La 150 de ani de la nașterea lui Hristos, Ptolemeu a susținut că Pământul e centrul Universului. Mai târziu, în anul 1.543, Nicolaus Copernic l-a contrazis: "De fapt, Soarele e în centru, iar Pământul și celelalte planete roiesc în jurul lui." Ei bine, astronomii s-au înșelat! Nu-i nevoie de telescop să constați că centrul Universului e Femeia. Stelele, planetele și noi, bărbații, plutim, ne rotim și dansăm în jurul ei. Chiar și pe timp de criză!

Ieri a fost 8 Martie și, din zori până în crucea nopții, toate afacerile s-au învârtit în jurul Femeii. Armate de croitori, cosmeticieni și frizeri s-au străduit pentru look-ul ei. Patronii au premiat-o și i-au dat liber de la muncă. Comerțul i-a stat la picioare cu cadouri și flori, iar restaurantele i-au întins mese. Industria divertismentului s-a dat peste cap să o distreze, iar rețelele de telefonie și Internetul să-i trimită mesaje cu urări. Chiar și limuzina Ei a avut parte de atenția specială a service-urilor și spălătoriilor auto.
Restaurantele din Constanța au pus totul pe altarul Femeii: inițiativă, imaginație, efort, resurse. Pentru ea au conceput meniuri speciale, au adus orchestre, soliști, comici și stripperi.
"Scoica Land" a organizat sărbătoarea de Ziua Femeii în două ture. La primul spectacol, din intervalul orar 11 - 18, prețul a fost de 80 de lei de persoană. La cel de noapte, de la ora 19 până la 2, tacâmul a fost de 100 lei. Deși complexul are 250 locuri în restaurant și 1.000 locuri la "Grand Ballroom", s-a petrecut "cu casa închisă", căci în ziua "Z" nu se mai putea obține nicio rezervare.
La Complexul "Colonadelor", petrecerile au început de pe 7 martie. La spectacolul din 8 martie, prețul tacâmului a fost de 120 lei. Dimineața erau vândute, deja, 500 de locuri.
Rezervările de la "Dolce Vita" s-au făcut cu o săptămână în urmă. Multe doamne și domnișoare au preferat localul intim, în care să își aleagă singure meniul.
Programul de la "Rustic", cu muzică live și stripperi a atras 300 de rezervări, multe făcute de acum o lună. Tacâmul s-a ridicat la 110 lei.
La "Café Café Restaurant Medite-ranean", dintre cele 220 de locuri, 170 erau rezervate la ora 11, cu meniul la libera alegere a clientelor. Din partea casei, doamnele au primit un cocktail și prăjitura Café Café, a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", managerul Ramona Stoica.
Restaurantul "Zorile" a avut 200 de locuri rezervate și un program artistic bogat. "Romeo și Julieta", recent inau-gurat, a avut doar 15 - 20 locuri rezervate, dintr-un total de 100 de locuri.



Comentează știrea

mihai
9 martie 2012
ceva asemanator cu sacosa electorala

Si sa mai zica cineva de criza sau au fost platite de politicieni? Pentru o ciorba moca votam ca timpii si dupa aia o tragem 4 ani .

lui Mihai
9 martie 2012
Mergi la munca!

Vorbesti din experienta Mihai. Sotia ta mananca o ciorba din 4 in 4 ani cand i-o dau pliticienii. Mai, baiete, tu ai auzit cuvantul munca? Ia mai mergeti voi la munca, asa cum au facut femeile care au serbat 8 Martie pe banii lor, si nu mai asteptati pomeni electorale!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1333 secunde