Lăptișorul de matcă, tratament împotriva ridurilor

162
Lăptișorul de matcă, tratament împotriva ridurilor - laptisordemartca-1372092728.jpg

Articole recomandate

Lăptișorul de matcă este un tonic care încetinește procesele de îmbătrânire și îmbunătățește memoria. Aceste performanțe se obțin în urma unui tratament intern cu lăptișor de matcă pur, așa cum este extras din stup, fără să conțină aditivi. 

Acest sortiment se poate procura din magazinele cu produse naturiste și se adaugă în miere: la 10 grame de lăptișor de matcă pur se adaugă 500 grame de miere. Preparat astfel, lăptișorul poate fi păstrat la temperatura camerei timp de doi ani. Se poate lua dimineața, înainte de micul dejun. Adulților li se recomandă două lingurițe cu lăptișor, care se țin sub limbă, cinci minute, iar copiilor, doar o linguriță.

Nu uita! În compoziția lăptișorului de matcă se regăsesc până la 20 de aminoacizi, considerați substanțe indispensabile în sinteza proteinelor, piatra de temelie a masei musculare. Opt dintre aceștia au fost identificați ca fiind esențiali, deoarece nu pot fi sintetizați de organism și trebuie asimilați zilnic din alimente. Lăptișorul de matcă are în componență și minerale valoroase pentru menținerea sănătății organismului, precum potasiu, fosfor, calciu, precum și glucide, lipide și colagen, scrie click.sănătate.ro.

(Sursa: www.clicksănătate.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Iunie 2013
Stire din Diverse : Ține ridurile la distanță!
Pagina a fost generata in 3.3389 secunde