Larry Hagman, interpretul lui J.R. din "Dallas", a primit bani de la Ceaușescu

296
Larry Hagman, interpretul lui J.R. din

Actorul american Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul de televiziune "Dallas", care a murit vineri, a primit bani de la dictatorul român Nicolae Ceaușescu, pentru ca regimul comunist să poată să îi folosească imaginea, transmite Mediafax.

Larry Hagman a făcut această mărturisire unui jurnalist american, cu condiția ca acea declarație să nu fie publicată înainte de moartea sa.


Cu ocazia unei vizite pe care Larry Hagman a efectuat-o în anii 1980 în România, unde serialul "Dallas" era extrem de popular, regimul Ceaușescu i-a cerut actorului permisiunea de a afișa un uriaș panou cu chipul său, pe un imobil, afirmă săptămânalul britanic. Actorul ar fi primit în schimb o pungă cu bani.

Hagman a declarat, în 2011, într-un interviu citat de torontosun.com , că serialul "Dallas" a avut o influență uriașă în politica internațională și era convins că acest show TV este "responsabil" pentru declanșarea Revoluției din 1989 din România și pentru moartea fostului dictator Nicolae Ceaușescu, completează sursa citată.

 

 


Citește mai mult...


 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Monden : A murit Larry Hagman
Pagina a fost generata in 0.3214 secunde