A murit Larry Hagman

611
1
A murit Larry Hagman - larryhagman-1353747673.jpg
Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani, în urma complicațiilor produse de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani.

Actorul a murit într-un spital din Dallas, iar alături de el au fost colegii săi de serial, Linda Gray și Patrick Duffy, interpreții rolurilor Sue Ellen și Bobby din serialul care i-a făcut celebri, scrie The Sun.

"Familia și prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoștinței. Când a murit a înconjurat de oameni iubiți. A avut o moarte liniștită, așa cum și-a dorit", se arată într-o declarație de presă a familiei actorului.



Comentează știrea

Liviu Chilian
24 noiembrie 2012
Wiskeyul l'a facut..."actor"

Cel mai oribil scandal din Jewnglishtanul de Vest, legat de sanatate, a fost generat de alcoolicul L. Hagman, asa zisul actor - juca, de fapt, whiskeyul din el, si nu "actorul", asa cum se spune, ca "scriitorii" si "poetii' nu sunt bautori de apa. In urma cu mai bine de zece ani, betia cronica i'a terminat fikatul. Ca sa fie salvat, clica din care facea parte, i'a obtinut ficat pentru transplant, peste rand - EXISTA ordine, lista cu bolnavii ce asteapta un ficat de la decedati. Scandalul merdiatic a fost monstruos - oamenii ce asteptau de ani de zile, fiind oripilati de indrazneala betzivano-narcomaniacilor "actori". Cazul lui Hagman se aseamana cu cel al lui Garcia Marquez - cocaina si marijuana ce au...scris opera sa, i'au terminat "creierul". Si in Rromarlania, in curand, il veti plange pe cel mai...imbokktzit Rromarlan kkapIUDAlist, Dinu Kostakis, alias Paturiciu, Greco-Tziganoiul innebunit de "mirajul" antisocietatii si doctrinei...kkpitaliste. Si nebunu' Kostakis-Paturiciu si'a distrus fikatul cu coniac si icre negre, dar si cu...ANXIETATEA generata de "taria" de a fi mare kkapitalist. Asteapta, sarmana fata trista de tzigan, si el, un fikat peste rand - spera sa'l gaseasca in Rromarlania sau Jewnglishtanul de Est("Britania"), asa cum a incercat si Radoslav Mazare, cioroiul alcoolico-narcomaniac, bossul mafiot jigano-pesedist din Kustendge. Poate, deja, un Roman sanatos sau Bangladeshan-emigrant in Londra, a fost ucis de mafioti, ca sa i se ia fikatul, pentru a'l "salva" pe Paturiciu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4774 secunde