Șerban Ionescu, înmormântat cu onoruri militare

267
Șerban Ionescu, înmormântat cu onoruri militare - erbanionescu-1353771842.jpg
Actorul Șerban Ionescu a fost înmormântat, astăzi, la Cimitirul Bellu, cu onoruri militare și în aplauzele a sute de persoane - colegi de breaslă și oameni simpli.
Actorul a avut parte de aplauze atât la plecarea cortegiului mortuar de la Teatrul Național, dar și la sosirea la Cimitirul Bellu, unde s-a desfășurat ceremonia religioasă.

După oficierea slujbei, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost scos din biserică, fiind purtat de militari din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul" și întâmpinat cu un nou val de aplauze.

Coborârea sicriului în mormânt a fost însoțită de trei salve și de noi aplauze.

Printre cei aflați în mulțimea adunată la Cimitrul Bellu au putut fi văzuți Ion Caramitru, Mircea Albulescu, Ducu Darie, George Ivașcu, Marius Bodochi.

Șerban Ionescu a murit miercuri seară, la Spitalul Floreasca din Capitală, la vârsta de 62 de ani, după mai multe luni de suferință, din cauza unei forme agresive de scleroză. Sicriul său a fost depus mai întâi la Biserica Batiștei, iar vineri a fost transferat la Sala Media a Teatrului Național.

Zeci de persoane, admiratori, dar și colegi de breaslă, au venit vineri la Biserica Batiștei pentru a-și lua rămas bun de la actor. Pe lângă admiratori, care au venit cu flori la Biserica Batiștei, s-au numărat și colegi ai lui Șerban Ionescu, precum Vladimir Găitan, Eugen Cristea, Carmen Tănase, Elvira Deatcu și Marin Moraru. Mai multe coroane de flori au fost trimise de membri ai familiei, prieteni și apropiați ai actorului, printre acestea numărându-se și una de la Teatrul Mic din Capitală și una de la președintele Traian Băsescu. Pelerinajul a continuat și la Teatrul Național, unde au venit să-și ia rămas bun de la Șerban Ionescu Ion Caramitru, Mircea Albulescu și oameni simpli care l-au iubit și admirat pe actor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Monden : A murit Larry Hagman
Pagina a fost generata in 0.5188 secunde