Concurs Doroftei: Vom înființa centre olimpice la Reșița și Bacău

234
Doroftei: Vom înființa centre olimpice la Reșița și Bacău - 1299155483dorofteidt4-1353770986.jpg

Articole recomandate

Noul președinte al Federației Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat pentru MEDIAFAX că înființarea a două centre olimpice, la Reșița și Bacău, dar și a mai multor centre de excelență, face parte din punctele pe care el și echipa sa le-au introdus în programul pentru revigorarea boxului românesc.

Doroftei a menționat că printre punctele introduse se mai numără revizuirea statutului FRB în corelație cu legile din România, statutul și regulamentul EUBC, EBU și AIBA, acțiuni concrete într-un program regulat de promovare a boxului în școli, licee, universități, care să ducă la extinderea bazei de selecție și majorarea numărului de sportivi legitimați sau practicanți ai boxului, precum și întocmirea și adoptarea unui calendar competițional intern mult mai bogat în competiții.

"Înființarea a minimum opt centre de excelență în orașele cele mai reprezentative ale fiecărei regiuni de dezvoltare din cele opt, dar și acolo unde găsim deschidere și sprijin la autoritățile locale, unde există tradiție, infrastructură și resursă umană (antrenori). Același plan de dezvoltare va fi aplicat și la boxul feminin în urma analizelor optime. Înființarea a două centre olimpice (Reșița și Bacău), în care obligatoriu sportivii vor continua școala și vor beneficia de casă, masă, asistență medicală etc.

Reluarea demersurilor pentru organizarea Turneului Internațional «Centura de Aur» începând cu anul viitor. Reluarea colaborării FRB cu federația continentală și AIBA, prin respectarea statutelor FRB și AIBA. Sprijinirea și promovarea membrilor FRB în comisiile de specialitate ale EUBC și AIBA, mai ales la antrenori, arbitri, tehnică și de reguli, medicală etc . Comisii de mare importanță și unde de ani buni nu mai avem nici un reprezentant și suntem total lipsiți de informații privind modificările la regulament, deciziile și hotarârile luate de AIBA și EUBC care privesc boxul amator", a adăugat Leonard Doroftei, enumerând alte puncte introduse de el și de echipa sa în programul pentru revigorarea boxului românesc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3527 secunde