Locuitorii din cartierul Abator i-au cerut ajutor candidatului Iustin Fabian Roman

488
1
Locuitorii din cartierul Abator i-au cerut ajutor candidatului Iustin Fabian Roman - iustinfabianroman-1353764185.jpg

Articole de la același autor

Candidatul Alianței România Dreaptă (ARD) pentru Colegiul 6 Camera Deputaților, consilierul local Iustin Fabian Roman, a mers și astăzi, în mijlocul alegătorilor. De această dată, el a fost alături de locuitorii din cartierul Abator. Oamenii au venit în jurul său și i-au spus despre problemele pe care le au.

"Cei mai mulți dintre oamenii cu care am stat de vorbă s-au plâns de lipsa locurilor de muncă. Alții au reclamat faptul că nu se simt în siguranță deoarece a crescut numărul infracțiunilor. Mi-au spus că ar fi mult mai bine dacă ar vedea mai mulți polițiști în zonă. Sunt mulți care au reclamat faptul că le este și frică să mai iasă pe stradă de teama tâlharilor", a declarat Iustin Fabian Roman.

El le-a spus oamenilor că va încerca să găsească rezolvare pentru problemele lor prin inițierea unor proiecte care să întărească atât Poliția Națională cât și cea Locală.

"Ne bucură faptul că avem așa un candidat tânăr la noi în zonă. Tinerii trebuie promovați pentru că ei sunt viitorul țării. Ajunge cu cei care tot au avut mandate peste mandate și nu au făcut nimic pentru noi, doar s-au îmbogățit. Vrem tineri care să ne reprezinte în Parlamentul României", a spus unul dintre oameni.

Comentează știrea

iustian
30 noiembrie 2012
tzeapa

mai iustine, vezi ca ti-o trage grasa aia oribila , de nu te vezi, spune ca iti face campanie cum ia facut si celorlalti , ai grija. astia cu tot neamul sunt parveniti pusi pe tzepi la campani electorale, ia traso lui sandru de s-a saturat asa ca , tine minte ce iti spun> grasa este o imputzita....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3862 secunde