"Produsele românești trebuie să intre pe rafturile supermarket-urilor"

228
Iustin Fabian Roman, candidatul ARD pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților s-a întâlnit cu locuitorii din zona Complex Abator.
Cu acest prilej, oamenii au avut ocazia să afle proiectele pe care Iustin Fabian Roman le promovează pentru a ajuta, prin prezența sa în Parlament, județul Constanța. 


"Le-am vorbit oamenilor despre proiectul privind susținerea companiilor românești. Întreprinderile mici și mijlocii, motorul creșterii economice, trebuie stimulat, iar în acest fel va crește numărul locurilor de muncă. Oamenii se plâng că nu au unde să muncească ori că salariile sunt prea mici. Dacă, prin susținerea companiilor autohtone, vom reuși să dăm de lucru la oameni, să li se ofere salarii decente, va crește automat și economia", a declarat Iustin Fabian Roman. 
El mai promovează și susținerea companiilor românești din domeniul producției agro-alimentare care ar trebui ajutate să intre pe rafturile supermarket-urilor. 


"Lanțurile de supermarket-uri nu promovează producătorii români și nu le oferă prețuri competitive. De aceea, piața locală este invadată de producători străini, iar această problemă trebuie remediată. Le-am prezentat oamenilor și proiectul privind instituirea unei taxe de solidaritate, impuse companiilor și firmelor care activează în domeniul energetic desfășurând activități de exploatare a resurselor naturale și furnizare a energiei electrice nucleare și eoliene în județul Constanța, precum și în zona economică a Marii Negre. Beneficiarii direcți și exclusivi ai sumelor rezultate din încasarea taxei de solidaritate vor fi cetățenii județului Constanța, autoritățile competente având obligația de a distribui aceste sume către sistemul județean de sănătate, către cel de educație, precum și către cetățeni, pentru acoperirea costurilor de încălzire a locuințelor în timpul sezonului rece", a mai spus Iustin Fabian Roman, candidatul ARD pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților. 


Printre aspectele semnalate de locuitorii din zona Complexului Abator au fost numărul mare de câini comunitari, mizeria, creșterea numărului de infracțiuni și lipsa de operativitate a Poliției Locale și a celei naționale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3609 secunde