Vremea rea din Anglia face victime. O femeie a murit strivită de un copac

246
Vremea rea din Anglia face victime. O femeie a murit strivită de un copac - article0155beec2000005dc200634x3-1353846660.jpg

O femeie a murit după ce un copac a căzut peste ea în sud-vestul Angliei, afectat de rafale violente de vânt și ploi abundente, infomează realitatea.net

Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost grav rănită după căderea unui copac la Exeter (Cornouaille) și a decedat ulterior la spital. Alte două persoane au fost rănite în acest incident.


Cornouaille, în sud-vestul Angliei, este regiunea cea mai afectată de inundații și furtună, iar autoritățile au lansat alerte pentru a avertiza locuitorii în legătură cu riscurile grave cu care se pot confrunta în principal în orașele Helston și Perranporth, dar și în portul Polperro.


De asemenea, traficul pe numeroase linii de cale ferată a fost întrerupt din cauza alunecărilor de teren și a inundaților.
Peste 100 de alerte de inundații de importanță mai mică au fost emise în Anglia și Țara Galilor.


Joi, intemperiile care afectează sud-vestul Marii Britanii au provocat deja moartea unei persoane, un bărbat care rămăsese blocat în mașina sa luată de o viitură în apropiere de Bath, informează sursa citată.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Monden : A murit Larry Hagman
Pagina a fost generata in 1.0658 secunde