Legea care va schimba lumea modei

1268
1
Legea care va schimba lumea modei - 4a7c1a0f00f55-1357229050.jpg

De la 1 ianuarie 2013 a intrat în vigoare o lege care le interzice manechinelor să mai defileze sau să apăra în ședințe foto cu un indice de masă corporală mai mic de 18,5, în ultimele trei luni.


Manechinele din Israel vor trece la cură de îngrășare. De la 1 ianuarie 2013 a intrat în vigoare o lege care le interzice să mai defileze sau să apăra în ședințe foto cu un indice de masă corporală mai mic de 18,5, în ultimele 3 luni.
Politicienii au explicat că trebuie luptat cu anorexia deoarece afectează tot mai multe tinere, care se compară cu topmodelele și ajung să se înfometeze.


Mai mult, restricțiile merg și mai departe. Fotografiile de modă nu mai pot fi retușate cu ajutorul computerului, pentru a le face pe modele să pară mai slabe.


Companiile care nu vor să renunțe la Photoshop când își fac reclamă sunt obligate să pună etichete pe fotografii, care anunță privitorul că imaginea a fost modificată digital.


Studiile arată că tot mai mulți copii și adolescenți sunt nemulțumiți de propria înfățișare, fără să țină cont că formele perfecte din poze ale vedetelor sunt rezultatul prelucrării pe computer.

 

Comentează știrea

Mihai
7 ianuarie 2013
Fetelor?!?!

Chiar arata urat orice fata slaba. Parca ar fi din Somalia sau Nigeria. Ele nu-si dau seama ca un corp frumos este un corp cu forme? Ar trebui sa li se spuna tinerelor si de ce boli sufera apoi aceste fete slabe? Daca ar stii urmarile nici una n-ar mai vrea sa slabeasca. Informati-va si apoi luati o decizie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0376 secunde