Leonard Doroftei, implicat într-un accident auto

93
Leonard Doroftei, implicat într-un accident auto - leonarddorofteighimpele1630x4192-1375512067.jpg

Articole recomandate

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier pe DN 6, în județul Mehedinți, șoferul autoutilitarei care a lovit mașina pe care o conducea pugilistul, plecând de la locul accidentului.




"Mergeam prin tunel. M-am intersectat cu o mașină, am auzit poc. Mi-am dat seama că mă înțeapă ceva când conduceam și m-am întors în stânga, geamul era spart, nu mai aveam oglindă. Am mers puțin mai în față, am oprit, am anunțat Poliția că așa e normal. Au venit și doctorii, s-au uitat, mi-au făcut control. Sunt câteva cioburi care au sărit dar în rest, nu am nimic. Veneam dinspre Drobeta Turnu Severin. Mă duc spre Reșița, unde este Campionatul Național de Box", a declarat Leonard Doroftei, imediat după accident, transmite corespondentul MEDIAFAX.


La fața locului a fost trimisă o ambulanță, dar sportivul nu a avut nevoie să fie transportat la spital. Leonard Doroftei le-a spus polițiștilor că șoferul autoutilitarei care l-a agățat în trafic nu a oprit, ci și-a continuat drumul, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8724 secunde