UPDATE / ACCIDENT RUTIER grav în CONSTANȚA. Șoferul care a murit era ofițer SRI

1865
3
UPDATE / ACCIDENT RUTIER grav în CONSTANȚA. Șoferul care a murit era ofițer SRI - aia-1375515705.jpg

Articole recomandate

Un ofițer SRI și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui accident produs, în această dimineață, pe DN 2 A, în județul Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Accidentul s-a produs la ieșirea din Constanța către localitatea Ovidiu, după ce un bărbat care circula dinspre Constanța a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un alt autoturism. În urma impactului, mașina care a intrat pe contrasens s-a răsturnat în afara șoselei, iar șoferul și-a pierdut viața.


Alte două persoane din celălalt autoturism - soț și soție, în vârstă de 56 și 52 de ani - au fost rănite ușor și au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean Constanța, fără a fi necesară internarea lor.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Constanța a precizat că șoferul care a provocat accidentul, intrând cu mașina pe contrasens, era singur în autoturism. Reprezentanții Poliției Rutiere Constanța nu exclud ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan pentru că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare.


Șoferul care a murit în urma accidentului era ofițer SRI. Conform purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava, bărbatul care a decedat avea 40 de ani, era în timpul liber și se afla la volanul mașinii personale, scrie gândul.info.


Comentează știrea

Soarta
4 august 2013
De data asta a murit cine trebuia, vinovatul !

Da, asa este, a murit vinovatul ! De ce nu spuneti nimic despre centura de siguranta, o avea pusa ?

preaiubitul si stimatul tovaras primar
4 august 2013
cainele maidanez si ong urile canofile

În aprilie 2008, la doar o lună după semnarea contractului dintre Puppy Vet (atunci Alfmob Exim SRL) și Primăria Constanța, o fetiță de șase ani a fost omorâtă de câini fără stăpân, pe o stradă din municipiu. În 2009, Anica Straton a fost mușcată de cinci câini pe o stradă din apropierea punctului de lucru al firmei Puppy Vet. Femeia a dat în judecată primăria și firma de ecarisaj, dar așteaptă și astăzi un verdict favorabil.

Aiurea purtatorul de cuvant doarme pe
4 august 2013
povesti inventate

aiurea purtatorul de cuvant doarme pe ea habar n-are dar vinde gogosi pt fraieri nu e in stare de cat de filme xxl furturi intirigi si matraseli coloana zero barat dar e mana dreapta

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Sport : A murit un mare antrenor constănțean
Pagina a fost generata in 0.9931 secunde