LG KC780 - telefonul aparat de fotografiat

486
După ce Nokia a lansat 5800 XpressMusic, un telefon mobil destinat iubitorilor de muzică, LG lansează KC780, telefonul mobil pentru iubitorii de fotografii, anunță technogeek.ro. Acesta este dotat cu o cameră de 8 megapixeli cu lentile Schneider-Kreuznach și cu un ecran de 2,4 inch.
Până acum camerele digitale care erau incluse în telefoane căutau să suplinească in extremis lipsa unui aparat de fotografiat complex. Prin lansarea noului model de telefon, LG include în software-ul camerei sale multe din funcționalitățile unui apa-rat de fotografiat de generație recen-tă. LG KC780 are de asemenea capacitatea de a înregistra imagini în mișcare la calitate DVD, imagini care nu vor suferi din cauza rezoluției la redarea pe un ecran de televizor mai mare.
Transferul imaginilor se poate face prin intermediul Bluetooth, iar prin conectarea telefonului la un calculator, prin intermediul tehnologiei Smart Bluetooth, aparatul de fotografiat poate fi folosit pe post de cameră web.
Telefonul va fi disponibil în Europa începând din luna noiembrie, urmând ca mai târziu să fie livrat și pe piețele din Asia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1158 secunde