Cura cu ouă de prepeliță

1216

Articole recomandate

Oul de prepeliță conține de cinci ori mai mult fosfor decât oul de găină. De asemenea, conține de 7,5 ori mai mult fier, este mai bogat de șase ori în vitamina B1, de 15 ori mai bogat în vitamina B2 și alte substanțe antialergice.
Oul de prepeliță ajută la vindecarea astmului bronșic, a bolilor de rinichi și de ficat, ajută digestia, reglează secreția acizilor din stomac. În timpul curei este interzis consumul de alcool.
Pentru ulcer și tulburări digestive cura este de 120 de bucăți, iar pentru ateroscleroză, astm bronșic, anemie, colesterol, hipertensiune, diabet, nevroze, boli de ficat și potență – 240 de bucăți.
Cura de 120 de ouă se face în 25 de zile. În primele două zile se iau câte trei ouă, în cea de-a treia zi patru ouă. Începând cu a patra zi și până în cea de-a 25 – a zi câte cinci ouă.
Cura de 240 de ouă ține 49 de zile. În primele zile se iau câte trei oră, în a treia zi patru ouă, iar începând cu a patra zi și până în a 49 –a se iau câte cinci ouă pe zi.
La copiii între patru și opt ani se recomandă cura de 120 bucăți, fără a se depăși patru bucăți pe zi.
Ouăle se iau crude, înțepându-le și sorbindu-le direct din găoace sau amestecate cu produse naturale cum ar fi miere de albină, lămâie, brânză proaspătă de vaci.
Ouăle se iau dimineața, pe stomacul gol, cu una – două ore înainte de micul dejun. După 20 de zile de pauză, cura se poate repeta. Ouăle se păstrează în frigider, cât mai departe de congelator, pentru a nu îngheța. Ouăle care urmează să fie consumate se scot din frigide cu o seară înainte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.125 secunde