Concurs Liber la vânătoarea de copii

307

Articole de la același autor

Îl știți pe Cheloo? Pe ultimul album al Paraziților - "Slalom printre cretini" -, Cheloo spune așa: "Cum fac să mut și eu zebra aia dacă mierlesc un fraier?". Citesc în "Gândul" că o fată de 12 ani ucisă pe trecerea de pietoni acum un an de mașina unui afacerist chinez este singura vinovată de accident. În opinia experților constănțeni Gabriel Cordonescu și Vasile Domnel, o puștoaică de vârsta ei n-avea ce căuta la 11 fără un sfert noaptea pe stradă neînsoțită de părinți! Uite, Cheloole, răspunsul la întrebarea ta existențială. Nu trebuie decât să vii la Constanța, să iei legătura cu domnii în cauză și nici o problemă, se rezolvă!
Iată niște adevăruri: dacă trăiești în România și ai mulți bani, poate să te cheme Ion, Gigi, Janos, Wu, Xi, Salih, Abdul, John sau Ossama, că tot poți muta o zebră câțiva metri mai încolo, indiferent că ai dezarticulat o anonimă de doișpe ani din Castelu sau pe Teo Peter. Dacă trăiești în România și ai mulți bani, îți poți permite să te comporți ca un sclavagist sudist, după care să te duci liniștit la biserică, făcându-ți cruci largi întocmai babelor habotnice din cimitirul fiecărei duminici lăsate de Dumnezeu. Mă scuzați de exprimare, dar, dacă râgâi de bani, te poți pișa pe legi, pe norme, poți cumpăra polițiști, magistrați, parlamentari sau miniștri, poți pune gorilele pe ziariști, îi poți înjura ca la ușa cortului, îi poți face dobitoci, tâmpiți, cretini, cum îți vine la gură.
Poți, de asemenea - după cum se întâmplă tot mai des -, să plătești pentru luxul de a ucide.
Nu-i nevoie să calci prin Africa pentru un safari: ce poate fi mai palpitant decât să alergi copiii pe stradă, aflându-te la volanul vreunui tanc de mașină? Mai dai peste vreunul? Nu-i problemă, se găsesc imediat niște nehaliți cărora să le scapi vreo câteva mii de euro în palmă, de vor fi în stare să dovedească, printr-un raport tehnic, până și că Iisus s-a cocoțat de unul singur pe cruce și s-a bătut în cuie. Și, în plus, cine-i pune pe români să se înmulțească în halul ăsta, iar apoi să dea drumul odraslelor pe asfalt? Păi, ce, bă, și-au cumpărat șosea? Strada e pentru noi, ciumecii, jmecherii, mondenii, beizadelele, afaceriștii lu’ pește! Vulgul poate doar să stea la geam și să se holbeze la noi cum ne fâțâim până în Bamboo și-napoi cu 150 la oră.
Trist este nu că aceste ipochimene există - este în firea lucrurilor -, ci faptul că respectivii găsesc întotdeauna indivizi mai infecți ca ei, gata să înghită orice rahat atât timp cât este ambalat în multe sute de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.807 secunde