Cel mai tare eveniment al sezonului estival,

Concurs Liberty Parade a adus 75.000 de turiști pe litoral

317
Liberty Parade a adus 75.000 de turiști pe litoral - 8f0a57cca51a04da9ceec67fed0bc336.jpg

Articole de la același autor

Cu freze cât mai ciudate, cu ochelarii de soare trași pe ochi pentru a se proteja
de lasere și cu fluierele la îndemână, peste 75.000 de turiști au dansat, de sâmbătă
după-amiază și până duminică în zori, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Liberty Parade.

Trei camioane pline cu boxe, pupitre, cu tineri și DJ flămânzi de muzică house și dance au străbătut distanța dintre stațiunile Olimp și Saturn, cu destinația finală Liberty Parade Arena. Cine nu a avut loc în camioane a dansat pe lângă.
Turiștii veniți special pentru Liberty Parade au avut măști, ochelari de scafandru, căști de sudor, măști de gaze, scutece de unică folosință și biberoane, peruci multicolore cu creastă și multe fluiere.
Organizatorii spun că pe muzica mixată de cei mai tari DJ ai momentului au dansat în jur de 75.000 de danceri îndrăciți, care s-au protejat cu ochelari de soare de laserele de pe scenă. Pentru un week-end, criza economică a fost ignorată în sudul litoralului, unde stațiunile au fost invadate de zeci de mii de petrecăreți, veniți să ia parte la cea de-a zecea ediție a maratonului muzicii house.

Un Liberty Parade 2009 exploziv
Tonul distracției a fost dat sâmbătă, puțin după ora 17,00, când camioanele s-au urnit din stațiunea Olimp. Odată plecați, petrecăreții nu s-au mai oprit din cântat și dansat până în zorii zilei de duminică. Ritmul house a făcut geamurile să vibreze de-a lungul celor șase stațiuni și caravana s-a lungit pe doi kilometri. Tinerii care au urmat mașinile au dansat pe muzica DJ-ilor Christian Green, Emil Lazaria, Dan Ene, Paul Damixie, Sllash & Doppe, Treitl Hammond, Carlos & Jasc și ale DJ-iței Vika Jigulina, cea mai incendiară prezență la butoane.
Seara, pe scenă, Vali Bărbulescu a dat startul maratonului house, urmat de NTFO, Lucian Bărbulescu, DJ Andi & Liviu Hodor, DJ Optick, DJ Allen, DJ Raoul, Hermannstadt Collective. Frenezia totală s-a declanșat când au urcat pe scenă Ferry Corsten și Planet Funk, două nume mari ale muzicii electronice mondiale. "A fost atmosferă. Pe scenă, Ferry Corsten a rupt boxele, a fost frumos. După Ferry am plecat, pentru că s-a stricat atmosfera", sunt impresiile lui Alex, venit din Tulcea, special pentru spectacol.

Răsăritul de soare i-a prins pe tineri pe plajă
Tinerii sub 18 ani nu au avut voie să intre, însă au ascultat show-ul incendiar de pe plajă. Petrecăreții au umplut plaja din Sa-turn, localurile din zonă, unde au băut, au cântat, au dansat și s-au distrat cum au știut ei mai bine, până la epuizare.
Cel mai mare fenomen dance de stradă din România a atras în sudul litoralului 38.800 în Mangalia și Saturn, 17.800 în Neptun, Olimp, Venus și Cap Aurora și 20.600 în Costinești, se arată într-un comunicat trimis de Corina Martin, președinte Asociația Litoral - Delta Dunării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Iulie 2009
Stire din Diverse : Tastatură pentru blonde
Pagina a fost generata in 2.6016 secunde