Lucruri care îți taie pofta de sex

252
Lucruri care îți taie pofta de sex - chefdesex-1378217491.jpg

Articole recomandate

De la o vreme, pur și simplu nu mai ai chef să faci sex, deși până acum nu ai avut probleme. Iată o listă

de șase factori care este posibil să îți fi influențat bunele obiceiuri.

Contraceptivele orale. Dacă ai început să iei de curând anticon-cepționale, este posibil să fi găsit vinovatul pentru schimbarea brus-că de stare pe care o experi-mentezi. Poți fie să recurgi la alte metode de contracepție, fie să îi explici iubitului situația și să se conformeze.

Oboseala. Dacă dormi doar patru ore pe noapte, este și normal ca organismul tău să intre în-tr-o stare de amorțeală care să te facă să nu mai simți nimic. Odihnește-te corespunzător și totul va reveni la normal.

Ai mâncat prea mult. Dacă ai exagerat cu mâncarea, te simți greoaie și fără chef, singura ta grijă fiind să digeri în liniște masa copioasă. Te simți plină și neatră-gătoare pentru că ai făcut excese.

Ai mâncat prea puțin. Iar acum singurul lucru la care te gândești cu poftă este mâncarea. În plus, nu mai ai vlagă deloc și nici chef de mișcare.

Stresul. Asta nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni, deoarece stresul și lipsa somnului vin la pa-chet și au ca rezultat un libido scă-zut și chiar irascibilitate. Ești ca o pisică încolțită, gata să zgârie.

Relațiile pe termen lung. Din păcate, odată cu trecerea timpului, intervine și rutina, care este cunoscută pentru abilitatea ei de a aduce cuplurile în criză. Condi-mentează relația voastră intimă cu jocuri de roluri și noi mișcări în dormitor. Asta va readuce sexul pe lista zilnică.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îi atrage pe bărbați la o femeie
Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Diverse : Zonele erogene -  mit sau realitate?
Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Diverse : Cum să-l faci să te dorească
Pagina a fost generata in 1.8823 secunde