Zonele erogene - mit sau realitate?

167
1
Zonele erogene -  mit sau realitate? - zoneerogene-1377868872.jpg

Articole recomandate

De-a lungul anilor, sexul a devenit un subiect din ce în ce mai discutat. Odată cu apariția numeroaselor informații reale, utile, au luat naștere însă și o mulțime de mituri, astfel că nu se mai știe exact ce este adevărat și ce este fals. Iată câteva exemple:

Toate avem aceleași zone erogene - MIT

Zonele considerate a fi cele mai sensibile din punct de vedere al excitabilității sunt, în mare parte, aceleași. Totuși, există numeroși factori care influențează receptivitatea, cel mai important dintre ele fiind influența psiholo-gică. Emoțiile negative scad considerabil libidoul, astfel că o zonă considerată erogenă, poate să nu acționeze normal, ba chiar poate transmite senzații neplăcute.

Nu există decât un tip de zone erogene – MIT

Zonele erogene se împart în două categorii: specifice și nespecifice. Nespecifice sunt locurile "ascunse", precum ceafa, omoplații, tălpile, gleznele sau brațele. De obicei, stimularea acestor zone induce o stare de anticipație. Concret: în momentul în care partenerul te sărută, de exemplu, pe umeri, în creier se produce o reacție "in lanț" - pe de o parte, simți plăcerea transmisă de locul stimulat, iar, pe de altă parte, știi că asta va duce la stimularea locurilor specifice și la actul sexual propriu-zis, ceea ce îți creează, din nou, plăcere.

(sursa:www.e-joy.ro)

Comentează știrea

pgbsKPejGSKMBfNtm
16 septembrie 2014
cfVfNdfUJJtteoxZ

lyJr1P qetzlleskqci, [url=http://uhmfzwwsxbrs.com/]uhmfzwwsxbrs[/url], [link=http://hefnjnbxlxma.com/]hefnjnbxlxma[/link], http://ccluwihwjihe.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Diverse : Cum să-l faci să te dorească
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Machiaj rezistent la... căldură
Pagina a fost generata in 1.5825 secunde