Ce calități trebuie să aibă pentru ca relația să meargă strună

77
Ce calități trebuie să aibă pentru ca relația să meargă strună - calitati-1377784956.jpg

Articole recomandate

Aspectul fizic sau stilul de viață al unui partener potențial pot fi extrem de atrăgătoare la început, dar dacă vrei o relație pe termen lung, este important să cauți și alte calități la un partener. După primele luni sau chiar săptămâni, poți deja observa dacă posedă calități pe care trebuie să le aibă pentru ca relația să dureze mai mult de un an. 

Este sincer. Sinceritatea este o calitate deosebit de importantă, mai ales pentru o relație pe termen lung. Îi poți ierta micile exagerări pe care le-a folosit la primele întâlniri pentru a te impresiona, dar atunci când te minte cu privire la lucruri importante, în mod repetat, relația nu are șanse prea mari de supraviețuire nici măcar un an. 

Dă dovadă de integritate. Modul în care se poartă cu cei din jur îți poate spune multe despre el. Relația cu familia și cu prietenii este importantă, dar uneori poți înțelege ce fel de om este prin faptul că își respectă promisiunile și către cei care nu-l pot trage la socoteală. Dacă nu-ți ascunde comportamente lipsite de integritate în care alții sunt victimele, este foarte posibil ca și tu să îi devii victimă mai târziu.

Este responsabil. Respectarea promisiunilor și modul în care te poți baza pe el sunt calități importante. Un bărbat care își asumă responsabilități este unul potrivit pentru o relație pe termen lung, nu unul care încă nu s-a maturizat. 

Te susține moral. Este alături de tine și în momentele dificile? Dacă te susține moral când ai probleme în educație sau în carieră, este genul de bărbat cu care relația poate continua pentru mulți ani, nu doar pentru unul. 

(Sursa: www.eva.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Machiaj rezistent la... căldură
Joi, 29 August 2013
Stire din Diverse : Fericirea, în câteva cuvinte
Pagina a fost generata in 3.4641 secunde