Machiajul perfect pentru blondele cu ochi albaștri

412
Machiajul perfect pentru blondele cu ochi albaștri - machiazblonda-1361546234.jpg
Femeile care își doresc un flatant machiaj pentru ochii albaștri și părul blond au o mulțime de opțiuni. Deși blondele pot purta o varietate de machiaje de tipul smokey eyes, înainte de a vă orienta către această parte mai întunecată a make-up-ului, e bine să știți că pentru părul blond și ochi albaștrii cea mai potrivită alegere e cea în culori reci.

Mai degrabă decât să iasă în evidență excesiv, femeilor care se bucură de aceste două trăsături, păr blond și ochi albaștri, le recomandăm să-și pună în valoare frumusețea urmând regula de bază "less is more" (mai puțin înseamnă mai mult). Asta nu înseamnă că blondele nu se pot juca cu culori vii sau întunecate, cu buze roșii și contururi groase. Avantajate cu adevărat însă, vor fi doar de culorile luminoase și reci.

Fie că sunt la birou sau la cursuri, blondele pot opta în perioada de zi pentru o paletă de culori profesională în nuanțe neutre precum griurile, fildeșul sau contururi maronii deschis. În loc să folosiți un eye-liner lichid, alegeți un creion de ochi maro, cu care să desenați linii subțiri atât pe pleoapa inferioară cât și pe cea superioară. Lipstickul va fi și el neutru, complimentând acest look plin de prospețime al feței. Pentru buze alegeți un lipstick nud sau lemn de trandafir. Ondulați în final genele pentru a atrage atenția asupra ochilor.

Vezi continuarea pe Lyla.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Februarie 2013
Stire din Diverse : Bărbații nu mai sunt romantici
Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce este o relație poliamoroasă?
Pagina a fost generata in 0.5708 secunde